Cikk: Neon és a rendőrbácsik

Témakör: Tuning
aktuális téma
Neon és a rendőrbácsik

Sok fórumon olvasgattam, hogy ne tegyenek az emberek fel neont, mert ha a rendőrök elkapják, akkor gyorsan ítélő módszerrel helyszínen kivégzik, ez butaság! És sajnos, sok ember kedvét és bátorságát el is veszik! Bővebben

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Dominique
2004. március 16. 10:33
A neonról csak annyit gyerekek,hogy ha megállít a rendőr és minden rendbe van,de nem tetszik neki a neon,akkor hozzon a kpm-től olyan szabályt stb.ami tiltja,ha van ilyen akkor jogos,ha nincs akkor meg csá!
Vik001
2004. március 16. 09:29
Egyébként itt nálunk szerintem nem baszogatnak ilyesmiért, vagyis nem gyakori, meg annyira nem is elterjedt a neon , egy két gépes alatt van!Én egyszer egy rendőr után mentem ugy hogy fel volt kapcsolva az alsó világítás és ez már este volt!Szóval ha látta lazán megállhatott volna!!!
Vik001
2004. március 16. 09:27
Öcsémet egyszer itt Nyíregyen szurta le egy jard mert az alsó világítás a hejzetjelzőre volt kötve!!De csak annyit mondott hogy tegyen rá kapcsolót, és ez nappal volt és ugy is kiszurta hogy világít:)))))Viszont a színezett irányjelzőért szólt!!!Az a mák hogy apám ismerőse volt és elngedte:)))))9
swift1.3
2004. március 15. 23:18
Nem vagyok jard!

Nekem csak az nem jött be hogy az indexre volt kötve!Miért nem helyzetjelzőre?Hogy simán világítson?
Csak elmondtam a véleményem!
T
2004. március 15. 21:58
MIvan Swift, rendőr vagy? nekik sem jött be
-:)))))) bocs, csak vicc volt...-:)

Jöl nézett ki, amikor indexeltem -:)
A mûszakin fent hagytam, alig akartak átengedni, azt mondta a vizsgáztato, hogy megkülönböztető jelzésnek hiheti vlki...erre mondtam, hogy áá, dehogy, azért van fent, hogy jobban lássák, amikor kanyarodni akarok...-:)
swift1.3
2004. március 15. 21:34
Nekem furának túnik ez a spricnis dolog, nem jön be.Bocs!
swift1.3
2004. március 15. 21:33
Ja szerintem se illegál belül mert nem zavar senkit a lábtérnél!A renault lagunába van is "lábtérvilágítás".Van abba valami lámpa.
T
2004. március 15. 21:29
A sricni volt az indexre kötve..szal ha balra index bal villog, jobbra index jobb villog...nekem belül van két neon a középboxnál...ha rendőrbácsik jönnek, lekapcsolom, ezzel is kevesebb gondom lesz -:) ha meg megkérdezik miért van ott neon, azt mondom, hogy: látni akarom a pedálokat, amikor vezetek...-:))

A belső neon, ha nem látszódik kívülről, akkor nem szabájtalan...én legalábbis igy tudom....
Attis
2004. március 15. 18:53
Most jut eszembe hogy mi van akkor ha belül nekem világít minden motyó és elem amiket manapság árulnak a "belső neon"címszó alatt engem nem zavar csak a mögöttem jövőt. A rendőr megcsodálja de nem szól érte mert nem fogja fel hogy hogy zavarhatja a mögöttem jövőt mikor az nálam belül világít.
Attis
2004. március 15. 18:45
A kék led a helyzetjelzőben az illegal de a neon ha nem látszik ki oldalra se meg hátulra se és előre se csak lefelé akkor az nem törvénytelen!
T
2004. március 15. 18:26
Heloo Mindenki!!

Nekem a spricnivolt kékfény, az indexre kötve...a rendőre majdnem megszivatott, de kitéptem a drotot a hejéről és igy nem villogott többet...Kapja be -:))))

Vették már el a forgalmit engedéj nélküli átalakítás miatt...monnyuk akkor igazuk volt...-:(((

Azért basztatnak majd minden tuningost, merthát azért vannak ojan hüjék(ld.:Streetracing vs. terhes vagy nem terhes kiccsaj, nemtom már), akik se látnak se hallanak, amikor a kocsiba ülnek...és ők nem tudják, hogy ki kicsoda...nekem sem tetszik, amikor megállítanak, de hát istenem...nentudunk mit tenni -:(
Amugy nemtom miért nekünk áll feljebb, amikor akárhogy is nézzük "törvényt szegünk"...-:)
Attis
2004. március 15. 16:54
Ez a neon kérdés a rend őreinél azért nem semmi mert itt a környéken nálunk (Kiskunhalas és környéke) nem csak hogy nem szólnak érte hanem még a civil autója alatt is van vagy akar alá, de egy jótanács mindenkinek: NE menjetek neonnal Pécsett mert nekem majdnem a rendszámomba került. Minden szabálynak megfelel az autóm alatt de az Ő szabályaik mások és ha akar akkor úgy is meghurcol.
Noname
2004. március 14. 20:06
tele neonal a verdát és szarni a yard-okra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zen
2004. március 05. 18:19
Szijasztok!
Kedves gyugyu !!
Neked írok foleg!
Szekesfehervar az eddig ok!
Melyik uzletben is?
Ugyanis en is itt lakom!
Milyen uzleteket tudsz?
Ha van valami akkor ide írj, latogatom a forumot...vagy emailben, de inkabb ide!
Mivel en is ott lakom szal...
Árp tuningot ismerem, meg a Mac audio szakuzletet...!
Na csákó!
Ja es ma hatalmas buli lesz fregibe, gyere el vazz, mondjuk westben a 69 partyíí, de oda nem jarok!
csácsá
Gordon
2004. március 05. 08:55
Te OPTX ne molesztáld a hondákat csesztetnek minket így is eleget.
OPTX
2004. március 04. 09:50
Látom mindenki jól el van. Aztán meg az új civic Type R az gyárilag le van sötétítve és mégis mehet !
Szóval nálunk nemhogy semmit nem lehet csinálni de amit nem lehet azt is lehet értitek? Mert Én már kezdek rájönni.
tehát drogozni nem lehet de szipózni igen sötétíteni nem lehet de mégis lehet és legutoljára matrica rendszámot se lehet de mégis lehet. Asszem kezdek fullra megketyülni. Köszönet a magyar Törvényeknek.
Ja csak megemlítem de megint arénában vagyok aki tud nyomni eggyet annak ...
Kösssssssszziiiiikeeeee
Sréc
2004. március 04. 00:45
Paja8
2004. március 04. 00:41
Nem!!! Ez úgy van, hogy milyen rendőrrel találkozol és hogy hogy viselkedsz, ill. beszélsz vele!!!
Paja8
2004. március 04. 00:40
Sréc
2004. március 04. 00:39
te még nem alszol!??????
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
Összesen 4180 találat 209 oldalon