Cikk: Neon és a rendőrbácsik

Témakör: Tuning
aktuális téma
Neon és a rendőrbácsik

Sok fórumon olvasgattam, hogy ne tegyenek az emberek fel neont, mert ha a rendőrök elkapják, akkor gyorsan ítélő módszerrel helyszínen kivégzik, ez butaság! És sajnos, sok ember kedvét és bátorságát el is veszik! Bővebben

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
PelyV(T)i
2004. március 01. 18:42
Az a része már készen van (egyébként 8 e a rendszám), meg is jött, de a forgalmiba nem írtak bele semmit. Nem én intéztem hanem az asszony vitte be. Lelkére kötöttem, hogy ne jöjjön el addíg amíg be nem írják a D típusú rendszámot. Azt mondja kétszer is megkérdezte, de nem írtak bele semmit.
swift1.3
2004. március 01. 18:39
tommy
2004. március 01. 18:38
IGEN! Be kell menned a legközelebbi Okmányirodába. Kell kérned hozzá egy adatlapot, amit a szervízzel kell kitöltetni(pl.a rendszám takarása miatt indokolt, hogy kisebb rendszámod legyen). Visszaviszed az Okmányirodába és kb.2700 ft-ért csináltatnak egy matricarendszámot. Leadod a régit, beütik a forgalmiba és kész!
PelyV(T)i
2004. március 01. 18:34
A matrica rendszámhoz kell valaminek lennie a forgalmiban?
Vadi
2004. március 01. 18:07
Hát pont ezaz,hogy nem lehet általánositani,énis ezt irtam!Attol függ,hogy ki hogy áll hozzá a dolgokhoz!
fobakter
2004. március 01. 16:27
A rendorok tekinteteben azert szerintem nem szabad altalanositani. Nem vedeni akarom oket, de altalaban normalis hangvetellel sok mindent el lehet veluk intezni. Persze tenyleg van olyan, hogy teljesiteniuk kell a "negyedeves beveteli tervet", vagy csak siman nem tetszik nekik a user pofaja, es valami hibat ugyis talalnak, amiert lehet buntetni. De akkor sem ez az altalanos. Legalabbis en igy tapasztaltam
Vadi
2004. március 01. 15:48
Szal akkor tök rendörfüggö,hogy megbüntet-e a neonért,vagy nem.Ez milyen genya dolog,fúú má énis felidegeltem magam!
OPTX
2004. március 01. 11:39
Kicsit kimaradtam de most bepótolom.
Ti is azt érzitek mint én?
Engem legszivesebben szét ba**na a düh.
Komolyan, miért vagyunk mi ennyire megverve? Nem szenvedtünk eleget?
Elhiszitek nekem hogy ez az Eu se lesz valami paradicsom? Canadába láttam egy kb 17éves gringót egy Ford F-150nel.
Piros volt minden! A kocsi a belső(+piros Recaro3db) piros fólia, és a felnik telljes egészében kinnt voltak a kocsin kívül, piros neon. Be volt kötve nem ivott nem 200-zal ment és tudta a kreszt(gondolom én). Nálunk meg semmit nem tehetsz.
Engedély az átalakításról? Nevetséges.
Kérdeztetek már utána? Azt mondja nekem: Mi? Olyanra nincs. Mi? Olyanra se.
Köcsög kommunista ország vagyunk ez a baj. Megmondom én kerek perec.
Legszivesebben szítanék egy forradalmat.
Múltkor egy köcsög részeg bedobta a haverom kocsijának az ablakát egy téglával, szerencsére nem lett baja a srácnak, erre állítólag még az ő féknyomát kezdték el vizsgálni..?.!.?
Komolyan én ezt nem értem. Most meg azt hallottam ,hogy ugye bajban van a kormány nem az OMP hanem a D-209-es és ki van adva parancsnak hogy minnél több embert büntessenek meg, amibe csak tudnak belekötnek és fizess.
Na abbahagyom mert minnnnyá födhöz ba**om a gépet.
Rendőrmentes nyugodt napot mindenkinek.
BuXY
2004. február 29. 22:24
Neonnál műbizonylat Norbi? Te megvesztél? FEküdj vissza vagy igyál meg felest utána kérdezz hülyeségeket !
Bongo
2004. február 29. 21:42
hbarby épülj be a szervbe :)) Hja ha minden módosításnak be kell kerülnie a forgalmiba akkor egy izmosan tuningolt autónál ezt azt jelenti hogy spirálfüzet a forgalmi, szerintem jó ötlet fel kéne nekik vetni.
hbarby
2004. február 29. 21:28
Amúgy pedig a műbizonylat-kérdést értem, de elvileg minden változásnak be kell kerülnie a forgalmiba is? És ahhoz hova kéne vinni a kocsit? (Bocs, ha nagyon amatőr kérdéseim vannak
hbarby
2004. február 29. 21:23
... Hiába, nincs mit tenni, jövőre felcsapok rendőrnek! Egyrészt a "kollégák" akkor nem zargatnak, de főleg, mert akkor belülről megreformálom a rendszert!
Paja8
2004. február 29. 19:37
Akitől vetted, annak kötelessége adni műbizonylatot!!!
hbarby
2004. február 29. 19:10
Milyen kis naiv voltam, azt hittem, (Neontól eltekintve), hogy egy kormányba/spoilerbe/fóliába nem kötnek bele.
És hol lehet műbizonylatot szerezni? Vagy hagyjam az egészet a .... ?
MrFly
2004. február 29. 17:36
Ugyanez volt velem is... csak nálam 10000 , és a sokadik után forgalmi el !
Gordon
2004. február 29. 15:59
Úgy 3 hónapja csapattam az Opel combómmal mohácsra 0 ahogy kell megállít rendőrbácsi kb 17 évesnek nézet ki. Jó napot kívánok helyszíni elenőrzés kérem az iratait.
1. iratok rendben
2.Lámpa felkapcsolva
3. Biztanságiöv bekapcsolva (utasnak is)
4. Menetlevél kitóltve
5. Biztosítás rendben.
6. Autó műszakilag jó állapotban

Emberünk elsétál a kocsijához ellenőrizget majd viszajö.
Köszöni minden rendben.
Benéz az autóba és azt kérdi
Mi az a kormány?
Gondoltam vagy az országot irányítja vagy az autót melyikre kiváncsi.
Hát ez kormány (naív nézés a rendöre).
Nem láttam a forgalmiba!!! bejegyezve a változtatást.
Miért az is kell:)?
Igen száljon ki leveszük a rendszámot!!
Álam a földön mi van?
Vagy tudja mit 5000 ft amiért nincs bekapcsolva az öve!
Az övem mi (3. pont)?
Parancsoljon (5e átadva).
Viszont látásra.
Az kéne még.
Pont addig a pillanatig nem volt bajom a rendőrséggel!!
Még a rendör barátaimat se kedvelem minka közben!!!!
Gordon
2004. február 29. 15:49
Pakold vissza nyugottan bár a hatályos jogszabályok alapján csak álló helyzetben használhatod.
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
Összesen 4180 találat 209 oldalon