Cikk: Neon és a rendőrbácsik
aktuális téma

Sok fórumon olvasgattam, hogy ne tegyenek az emberek fel neont, mert ha a rendőrök elkapják, akkor gyorsan ítélő módszerrel helyszínen kivégzik, ez butaság! És sajnos, sok ember kedvét és bátorságát el is veszik! Bővebben
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Nem, az arénában.
A felhívásra reagáltam 

Érdekesek az ilyen módon szerzett pontok!

Az a baj hogy semmit nem tolerálnak képesek bármibe belekötni elszomorít hogy még egy matricarendszámot sem tudok intézni a vasra pedig nem fog rámeni az alap az átalakítások után

MrFly lenne egy kérdésem! Rám is ez vár mert nekem is kék a frontom és van egy "kedves" rendőrbácsi aki vadászik rám emiatt.... Namost a 10 ropi az helyszini bírság, vagy csekk? Esetleg késöbb nem emelik a tétet? (Gondolom a rendszámot már nem veszik le ha nincs fönt)...
Szisztok .
Aki szereti egy kicsit is a fényeket az segíthet egy kis pontocskával az Arénában.
Köszi...

Aki szereti egy kicsit is a fényeket az segíthet egy kis pontocskával az Arénában.
Köszi...

komplett undercar kit mennyit kóstál?
(piros)
(piros)

Eljön még a mi időnk !!!!

Hehe,télleg ganék a rendörök,én arra emléxem,amikor 2éve nyáron mentünk trabitalálkozora,7 trabi egymás után,2 tudott elcsipni a rendör,az egyiket egyböl le is foglalták,nekünk meg 40fok melegben a hátso foliát kellett kapargatni,nagy élmény volt,majdnem leköptem a köcsög KPMest

Na majd lesz forgalmi bevonás rendesen! :)
20-nál perelni? Akkor én már simán perelhettem volna őket!
Most per pillanat egy sima 2 ütemű trabim van, de ezzel is szeretnek megállítani, pedig ezen semmi tunning, csak a vezetési stílusom nem tetszik nekik!

Most per pillanat egy sima 2 ütemű trabim van, de ezzel is szeretnek megállítani, pedig ezen semmi tunning, csak a vezetési stílusom nem tetszik nekik!

Hallod az a leg köcsögebb dolog ,hogy még élvezi is az ilyen köcsög.
Engem mindenért megállítanak.
Mindenért.
Most esett egy kis hó mentünk egyet keresztbe,, már villogtak is.
Mondtam megcsúsztam és szabájosan ellenkormányoztam.
Ok. Elengedett. De a másikuk az megint megállított amikor látták ,hogy a 4sávoson pécsen megindítottam a kis autómat és befordultam egy ucccába.
Mindenér. Nyáron neon télen a hó.
Ami jó az életben az őket idegesíti.
Most vezetek egy füzetet hogy mikor és hol állítanak meg, és ha elérem a 20at akkor beperelem őket zaklatásért.
Vagy lecserélem a Micsut egy Ford F-250 Super Duty-ra.
Azt átmegyek rajtuk

Engem mindenért megállítanak.
Mindenért.
Most esett egy kis hó mentünk egyet keresztbe,, már villogtak is.
Mondtam megcsúsztam és szabájosan ellenkormányoztam.
Ok. Elengedett. De a másikuk az megint megállított amikor látták ,hogy a 4sávoson pécsen megindítottam a kis autómat és befordultam egy ucccába.
Mindenér. Nyáron neon télen a hó.
Ami jó az életben az őket idegesíti.
Most vezetek egy füzetet hogy mikor és hol állítanak meg, és ha elérem a 20at akkor beperelem őket zaklatásért.
Vagy lecserélem a Micsut egy Ford F-250 Super Duty-ra.
Azt átmegyek rajtuk

Kész anyagi csőd volt.. de legalább élveztem vele a közlekedést!
Szóval.. jól mondod, csak az volt a gáz a dologban, hogy egyszer egy kicsit sietősebbre fogtam a dolgot, meg hát picit idegesebb is voltam a kelleténél ( 10000 a rendőrnek ) és csepelen este valaki tolt hátulról, na mondom gyere(!), 140-et mentünk a Rákóczi úton, vagy 2-3 km-t, aztán bekapcsolta a szirénát.. na mondom király... megint 10000... az agyamat majdnem eldobtam, és akkor még ilyet szól a rendőr, ha mégegyszer meglátja ezt az autót, akkor számítsak rá, hogy kicsit szigorúbb lesz! Rá 2 hétre, amikor már éppen kezdtem elfelejteni a dolgot, Szigetszentmiklóson megállít a rendőr... nézem, hát ugyan az volt.. és felsorolta a "nem szabályos" dolgokat az autón!
1., Sötétítésről műbizonylat
2., Kormányról műbizonylat
3., Átépítési engedély
4., Kerekek
5., "Hol van elölről a redszám?"
6., "Helyzetjelzőben stroboszkóp?"
7., Neon
Aztán sorolta az én "hibáimat"
1., Lakott területen 90km/h
2., Tilos helyen előzés ( rendőrség elött
)
3., Biztonsági őv használatának elmulasztása ( de ezt ne mtudta rám verni
)
Szóval ennyi... az autóra közel 1,5 millát költöttem, beleértve a kaszni megvételétől a szelepsapkáig...
Aztán még vagy 100000 a rendőröknek a 7-8 hónap alatt... kicsit elegem lett
1., Sötétítésről műbizonylat
2., Kormányról műbizonylat
3., Átépítési engedély
4., Kerekek
5., "Hol van elölről a redszám?"
6., "Helyzetjelzőben stroboszkóp?"
7., Neon
Aztán sorolta az én "hibáimat"
1., Lakott területen 90km/h
2., Tilos helyen előzés ( rendőrség elött

3., Biztonsági őv használatának elmulasztása ( de ezt ne mtudta rám verni

Szóval ennyi... az autóra közel 1,5 millát költöttem, beleértve a kaszni megvételétől a szelepsapkáig...
Aztán még vagy 100000 a rendőröknek a 7-8 hónap alatt... kicsit elegem lett

Ehh ,hagytad elvenni a forgalmid?
DE most komolyan, a rendőrők 100 méterről látszanak este is, akkor leoltod a "villanyt" és ha odaérsz csak értetlenül állsz a dolog előtt!
Nem fog lehajolni és megnézni, van e ott valami!
Soha nem volt még gondom a közeggel, de mint irtam, normális hozzáállással sok mindent meg lehet uszni "ejnye-bejnyével"
Vadi: akkor tedd úgy,vidd el valahova, csak vigyázz hova viszed, henogy nekiálljanak 8 mm-es kapupánt csavarral feltenni az egészet!
És a kapcsolóról ne feledkezz meg, ne csak a bal oldali helyzetjlző vezetékéből ágazzon el mindenhova!
Sok sikert!

DE most komolyan, a rendőrők 100 méterről látszanak este is, akkor leoltod a "villanyt" és ha odaérsz csak értetlenül állsz a dolog előtt!
Nem fog lehajolni és megnézni, van e ott valami!
Soha nem volt még gondom a közeggel, de mint irtam, normális hozzáállással sok mindent meg lehet uszni "ejnye-bejnyével"

Vadi: akkor tedd úgy,vidd el valahova, csak vigyázz hova viszed, henogy nekiálljanak 8 mm-es kapupánt csavarral feltenni az egészet!

És a kapcsolóról ne feledkezz meg, ne csak a bal oldali helyzetjlző vezetékéből ágazzon el mindenhova!

Sok sikert!
Üdv mindenkinek!
Nekem csak az autó elején volt egy kék... de amikor a forgalmimat elvették, akkor nem a neon volt a fő tényező, de azt is hozzásorolta a köcsög!
Nekem csak az autó elején volt egy kék... de amikor a forgalmimat elvették, akkor nem a neon volt a fő tényező, de azt is hozzásorolta a köcsög!

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
Ja ha elgázolsz valakit ,meghal, elveszik a jogsíd.
NA de ha minden szabályt betartva közlekedsz és a kocsid kicsit modernebb és jobb mint egy 1980as akármi akkor te a szemükben egy TERRORISTA vagy.
Szomorú.:-(