Cikk: Neon és a rendőrbácsik

Témakör: Tuning
aktuális téma
Neon és a rendőrbácsik

Sok fórumon olvasgattam, hogy ne tegyenek az emberek fel neont, mert ha a rendőrök elkapják, akkor gyorsan ítélő módszerrel helyszínen kivégzik, ez butaság! És sajnos, sok ember kedvét és bátorságát el is veszik! Bővebben

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Ottohoner
2004. március 04. 00:37
Itt egy foliázo cég oldala és itt van a jogszabályok is leirva! Klik
Vadi
2004. március 03. 23:34
de most akkor nem úgy van,hogy lehet fóliás mindenhol,ha gyári?illetve lehet fóliás mindenhol csak megvan szabva egy szint,hogy mennyire lehet sötét,nem?
BuXY
2004. március 03. 23:19
Nézd, a témát már egyszer végigbolcoltuk! Csak a hátsó ablakokon lehet!
vezető és anyós oldali üvegen nem,hátsó ajtó (hátsó szélvédő) nem, első szélvédő nem!
Valamelyik témába le van irva a törvényi szabályoszás is!
Viszont ez a bőrbetegség cucc nem rossz ötlet!:) LEhet megpróbálom a dokinál! :)
Percomis
2004. március 03. 22:31
Hali!
Végigrágtam magam ezen a témán és megkérdezném, hogy akkor a fóliákkal mi van? Ha jól értem, csak oldalt lehet? Mert az egyik haverom kinézett magának egy használt autót amin már van fólia(fekete és sötét, nehezen lehet csak belátni a kocsiba). Most akkor előlről, hátulról kaparja majd le? Vagy erre nem lehet műbizit szerezni? Vagy tegyük fel, hogy szerzünk egy orvosi igazolást arról, hogy a fóliatulajdonos olyan szerencsétlen bőrbetegséggel küzködik, hogy nappal csak sötétített ablakkal tud vezetni. Működne? Ha igen, akkor látom magam előtt Magyarország több helyén kirobbanó tömeges bőrbetegséget :D
Bishop
2004. március 03. 20:54
Skacok a neonról legfrissebb értesüléseim szerint ha csak az autó oldala alatt van és rejtett (tehát nem látszik a cső oldalról és csak a fénye az autó alatt) akkor abba nem köthet bele. Valami olyasmi okból kifolyólag hogy az nem zavarja a közlekedést, meg a kreszben sincs benne hogy nem lehet ilyen... A kormány, spoiler, stb.-ról meg nyugodtan nyomassatok valamilyen műbizonylatot, men értenek hozzá. A haverom is frankón más papírt mutogat amikor a kormánnal baszogatják... Eddig neki nem volt gondja.
swift1.3
2004. március 02. 13:23
Ilyeneket ne írj szerintem!Mert sokaknak ez nem tetszik!(vannak kivételek)
OPTX
2004. március 02. 13:19
Tényleg nyugodjunk le..
És utána verjük szét az összes benfentest !
Arénáman egy kis segítséget kérnék majd.
Köszi köszi.
Meghálálom.
swift1.3
2004. március 01. 21:16

Ezt swiften is el lehetne játszani?
PelyV(T)i
2004. március 01. 21:13
Az én sztorim: öszetörtem az elejét, és a nyílásban levő rácsot, meg a rendszám helye is megtört. Csak úgy tudták szépen kijavítani, hogy az eredeti rendszámot már nem lehet biztonságosan felrögzíteni (menetszél behajtja, mivel keskeny a feltámaszkodási felület). Felküldtek az osztályvezetőhöz, lejött megnézte, kicsit beszélgettünk, aztán aláírta a papírt.
Vadi
2004. március 01. 20:53
OPTX,Buxy,lassan nektek már Andaxint kéne bevennetek,mindig idegeskedtek:)Najo,én elhiszem miért,de azért nyugi,káros az egészségre
tommy
2004. március 01. 20:22
Nekem azt mondták, ha van egy jó indok(pl. a motor hűtését befolyásolja), akkor semmi gond! De az biztosabb, ha egy szervízzel tölteted ki, hogy szükség van rá (csak tudnak indokot kitalálni)! Keszthelyen most ez a divat (még a régi Fiat 500-on is matricarendszám van)! Írtam mailt!
BuXY
2004. március 01. 20:22
Elvileg a plakett KFT nél 3900 forint az ára! Aztán lehet egy két helyen pakolnak hozzá :)
Mocskos ország ez OPTX , igazad van!
Ahány hely, annyi mondás, "törvény" .
OPTX
2004. március 01. 20:13
Lehet ,hogy nekem tűnt csak fel, de mindenhol más az ára?
Mert akkor én is szeretnék egyet.
De nekem a KPM-esk azt mondták csak akkor adnak ha nincs gyárilag hely.
Lehet hogy nincsenek is törvények?
Csak mindenki monnd amit akar?
Most mégidegesebb lettem.
janek
2004. március 01. 20:11
Igen lassan a kocsiba érdemes egy iratgyűjtőt is betenni mert sztem ez a sokkkk műbizitől a forgalmi úgy nér ki mint 1 kódex
tommy
2004. március 01. 19:48
Akkor sikerült szerencsésen megválaszolnod magadnak! Gratulálok a próblémamegoldó képeségedhez!
PelyV(T)i
2004. március 01. 19:10
Na telefonáltam egyet: nem kell beleírni a forgalmiba, de azt a paírt, amire azt írták, hogy megvásárolhatod a rendszámot jó a forgalmiba tartani.
PelyV(T)i
2004. március 01. 18:59
Én 910 Ft-ot fizettem a KPM-nél, amiért megnézték, és 8 ezret az okmányirodában, csekken.
A régi rendszámot meg le kellett adni.
tommy
2004. március 01. 18:51
Egy vizsgabiztos mondta nekem ezt a múlt héten, neki kompletten 4000-ba volt! Ő mondta azt is, hogy mindenképpen bele kell íeni! A régi rendszámot elvették vagy megtarthattad?
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
Összesen 4180 találat 209 oldalon