Cikk: Neon és a rendőrbácsik
aktuális téma

Sok fórumon olvasgattam, hogy ne tegyenek az emberek fel neont, mert ha a rendőrök elkapják, akkor gyorsan ítélő módszerrel helyszínen kivégzik, ez butaság! És sajnos, sok ember kedvét és bátorságát el is veszik! Bővebben
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Itt egy foliázo cég oldala és itt van a jogszabályok is leirva! Klik
de most akkor nem úgy van,hogy lehet fóliás mindenhol,ha gyári?illetve lehet fóliás mindenhol csak megvan szabva egy szint,hogy mennyire lehet sötét,nem?
Nézd, a témát már egyszer végigbolcoltuk! Csak a hátsó ablakokon lehet!
vezető és anyós oldali üvegen nem,hátsó ajtó (hátsó szélvédő) nem, első szélvédő nem!
Valamelyik témába le van irva a törvényi szabályoszás is!
Viszont ez a bőrbetegség cucc nem rossz ötlet!:) LEhet megpróbálom a dokinál! :)
vezető és anyós oldali üvegen nem,hátsó ajtó (hátsó szélvédő) nem, első szélvédő nem!
Valamelyik témába le van irva a törvényi szabályoszás is!
Viszont ez a bőrbetegség cucc nem rossz ötlet!:) LEhet megpróbálom a dokinál! :)
Hali!
Végigrágtam magam ezen a témán és megkérdezném, hogy akkor a fóliákkal mi van? Ha jól értem, csak oldalt lehet? Mert az egyik haverom kinézett magának egy használt autót amin már van fólia(fekete és sötét, nehezen lehet csak belátni a kocsiba). Most akkor előlről, hátulról kaparja majd le? Vagy erre nem lehet műbizit szerezni? Vagy tegyük fel, hogy szerzünk egy orvosi igazolást arról, hogy a fóliatulajdonos olyan szerencsétlen bőrbetegséggel küzködik, hogy nappal csak sötétített ablakkal tud vezetni. Működne? Ha igen, akkor látom magam előtt Magyarország több helyén kirobbanó tömeges bőrbetegséget :D
Végigrágtam magam ezen a témán és megkérdezném, hogy akkor a fóliákkal mi van? Ha jól értem, csak oldalt lehet? Mert az egyik haverom kinézett magának egy használt autót amin már van fólia(fekete és sötét, nehezen lehet csak belátni a kocsiba). Most akkor előlről, hátulról kaparja majd le? Vagy erre nem lehet műbizit szerezni? Vagy tegyük fel, hogy szerzünk egy orvosi igazolást arról, hogy a fóliatulajdonos olyan szerencsétlen bőrbetegséggel küzködik, hogy nappal csak sötétített ablakkal tud vezetni. Működne? Ha igen, akkor látom magam előtt Magyarország több helyén kirobbanó tömeges bőrbetegséget :D
Skacok a neonról legfrissebb értesüléseim szerint ha csak az autó oldala alatt van és rejtett (tehát nem látszik a cső oldalról és csak a fénye az autó alatt) akkor abba nem köthet bele. Valami olyasmi okból kifolyólag hogy az nem zavarja a közlekedést, meg a kreszben sincs benne hogy nem lehet ilyen... A kormány, spoiler, stb.-ról meg nyugodtan nyomassatok valamilyen műbizonylatot, men értenek hozzá. A haverom is frankón más papírt mutogat amikor a kormánnal baszogatják... Eddig neki nem volt gondja.

Ilyeneket ne írj szerintem!Mert sokaknak ez nem tetszik!
(vannak kivételek
)

Tényleg nyugodjunk le..
És utána verjük szét az összes benfentest !
Arénáman egy kis segítséget kérnék majd.
Köszi köszi.
Meghálálom.

És utána verjük szét az összes benfentest !

Arénáman egy kis segítséget kérnék majd.
Köszi köszi.
Meghálálom.

Ezt swiften is el lehetne játszani?

Az én sztorim: öszetörtem az elejét, és a nyílásban levő rácsot, meg a rendszám helye is megtört. Csak úgy tudták szépen kijavítani, hogy az eredeti rendszámot már nem lehet biztonságosan felrögzíteni (menetszél behajtja, mivel keskeny a feltámaszkodási felület). Felküldtek az osztályvezetőhöz, lejött megnézte, kicsit beszélgettünk, aztán aláírta a papírt.
OPTX,Buxy,lassan nektek már Andaxint kéne bevennetek,mindig idegeskedtek:)Najo,én elhiszem miért,de azért nyugi,káros az egészségre

Nekem azt mondták, ha van egy jó indok(pl. a motor hűtését befolyásolja), akkor semmi gond! De az biztosabb, ha egy szervízzel tölteted ki, hogy szükség van rá (csak tudnak indokot kitalálni)! Keszthelyen most ez a divat (még a régi Fiat 500-on is matricarendszám van)! Írtam mailt!
Elvileg a plakett KFT nél 3900 forint az ára! Aztán lehet egy két helyen pakolnak hozzá :)
Mocskos ország ez OPTX , igazad van!

Ahány hely, annyi mondás, "törvény" .
Mocskos ország ez OPTX , igazad van!

Ahány hely, annyi mondás, "törvény" .
Lehet ,hogy nekem tűnt csak fel, de mindenhol más az ára?
Mert akkor én is szeretnék egyet.
De nekem a KPM-esk azt mondták csak akkor adnak ha nincs gyárilag hely.
Lehet hogy nincsenek is törvények?
Csak mindenki monnd amit akar?
Most mégidegesebb lettem.

Mert akkor én is szeretnék egyet.
De nekem a KPM-esk azt mondták csak akkor adnak ha nincs gyárilag hely.
Lehet hogy nincsenek is törvények?
Csak mindenki monnd amit akar?
Most mégidegesebb lettem.

Igen lassan a kocsiba érdemes egy iratgyűjtőt is betenni mert sztem ez a sokkkk műbizitől a forgalmi úgy nér ki mint 1 kódex

Akkor sikerült szerencsésen megválaszolnod magadnak! Gratulálok a próblémamegoldó képeségedhez!
Na telefonáltam egyet: nem kell beleírni a forgalmiba, de azt a paírt, amire azt írták, hogy megvásárolhatod a rendszámot jó a forgalmiba tartani.
Én 910 Ft-ot fizettem a KPM-nél, amiért megnézték, és 8 ezret az okmányirodában, csekken.
A régi rendszámot meg le kellett adni.
A régi rendszámot meg le kellett adni.
Egy vizsgabiztos mondta nekem ezt a múlt héten, neki kompletten 4000-ba volt! Ő mondta azt is, hogy mindenképpen bele kell íeni! A régi rendszámot elvették vagy megtarthattad?
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!