---ULTIMÁTUM!---

aktuális téma
---ULTIMÁTUM!---

Ultimátum? Kemény szó, de az állapot is ami az országban tuning néven elharapódzott. Az ultimátum az enegedélyel rendelkező cégek és hatóságok részéről indul mostmár, a sufnyituning ellen. Mindennemű anyag és műszaki ismeretekkel nem rendelkezők nyúlkálnak bele a tuning szakmába. Elfelejtve, hogy veszélyes üzemről van, szó! A szaktudás hiányt a biztosítók, és KPM is kezdi unni a sokasodó gondjaik miatt. A sok pórúljárt személyről nem is beszélve. Mentek az olcsó ajánlatok után, ami nagyon sokba volt a végére. Ettől sokkal keményebb amikor tömegkarambóllal végződik. ( leszakadó lökhárító) A legnagyobb trauma akkor éri majd az építtetőket, amikor a vizsgán az eredet papírt kérik majd. Amennyiben az EU-s rendelkezések lépnek életbe, onnantól csak TÜV-ös termék kerülhet a verdákra. Magyar TÜV-ös gyártó nem is lesz, hisz a piacukat már most tönkreteték az illegális gyártók. Az ÓLCSÓ árú helyre hozatalára se marad lassan szakember, hisz a fent maradás érdekében, váltanak. Jelenleg is sok be se vállalja a szutykot. Silány alapanyagból, megfelelő rétegzés, kidólgózotság, tartórendszer kialakítás nélkül készülnek. Papír vékony, féltonna, beton elem, szakad vagy töredezik. Egyszóval, minden elismerés a festőknek.----Így alakulnak ki a vezető tunerek az országban. KIVÉVE EGYESEKET! Ezt a tükröt nyíltan odakellett tartani a közelgő nagy évadnyitó buli előtt. Hova tartunk?---- Románia?----Ukrajna? Rengeteg silány termék árasztotta el a piacot külföldről, is. Ott is egy érv a domináns: Profit Ha valaki okul belőle, jó! Ha nem, az se gond. ----Majd fog!!! Addig is róják az utakat a cukormáz verdák.

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
davidsz
2008. március 25. 21:08
Gépkönyv stb. De nem vagy vele ki a vízből ...
flalys
2008. március 25. 21:08
hát nem tudom... az összes rögzitő megvan benne... kibirt 2 macskát meg miegyebet...
de aztán te tudod igy látatlanba...
NikolCicca
2008. március 25. 21:07
xela
2008. március 25. 21:07
A városi vizsgához képest, jóval drágább.
Pillanatnyi összeget nem tudom.
A KPM-be kell érdeklődni.
Listát kérnek a szerelvényekről és azon holmik beszerelőjétől nyilatkozatot.
P.Tuner
2008. március 25. 21:05
szerintem sem! még így látatlanban sem a sufniról szól!
cylon
2008. március 25. 21:04
pedig az erebus az ilyen elemeket is árúl.........
P.Tuner
2008. március 25. 21:03
na mire van ehez nekem szükségem?

és mennyi pénzre?
xela
2008. március 25. 21:00
Ha verseny szgk-ként vízsgáztatod, akkor minden versenyátalakítást engednek.
Rendelkezés.
OKVAT "R"
2008. március 25. 21:00
nekem nincsidöm azt keresni kibe holkössek bele és fényképezgessek ,egyépként nekem nincsközöm az üvegszálazáshoz nem azértkeztemitt hacolni csak ismerem az illetöt aki csinálta ezt a topikot és aztis akit leakar járatni ez sajnos nem csak a kokányolásrol szol
xela
2008. március 25. 20:58
Még egy jól járt ember!
Mármint aki a pénzt zsebre vágta a selejtért.
Na meg az akinek csak a helyrehozatal marad.
P.Tuner
2008. március 25. 20:57
jogszabály ide-oda, nem sok értelmét látom

sőt annak sem ha építek valamit és beleölök 100 ezreket, és ez még a jobbik eset akkor még milliók még megkapom az engedélyeket

már túl erőssek a szabályok és most nem a kreszre gondolok, mert az kell, hanem az átalakítási megkötések

xela miért van az, h utcai autóba nem rakhatok verseny felszerelést?
szerintem neked is tudnod kell,h egy mester vizsgás bukóketrec megmentheti még a közúton is az életedet nem beszélve az övről stb...

én frontáloztam közúton( jelzem én voltam a vétlen) verseny űlésben megmentette az életem, mert anélkül valószínű, h most kerekes székben nyomulnék
OKVAT "R"
2008. március 25. 20:54
éniskezdjek köpködni mindenszerelöt a városba? aki hozzámjön annak megcsinálom aki nem hozzám azmegy máshoz ez igymüködik és ha egy másikszerelötöl átjön valaki nem fikázom a másik munkáját
xela
2008. március 25. 20:50
Egy társaság elemezte a országos stílusteremtő dolgodat.
Mi a kötekedés benne?
A többi résztvevőt akkor miért nem sorolod?
DE ÉN TOVÁBB MEDDŐ VITÁVAL NEM OFFOLOM SZÉT AZ OLDALT.
Végszo.
OKVAT "R"
2008. március 25. 20:49
én sose bántottalak de te semmi konkurenciát nem viselsz el
OKVAT "R"
2008. március 25. 20:47
nekem nincsősi ellenségem söt tesevoltál amig tavaly belémnem kötöttél
xela
2008. március 25. 20:46
Igazad van.
Mindkét oldalra van példa.
Pont ez a cél itt, bemutatni mi az elfogatható árú, és mit érdemes kerűlni.
A jogszabályokra meg ettől függetlenűl kell készűlni.
P.Tuner
2008. március 25. 20:41
nekem az a véleményem, ha érdekel valakit, hogy egy picit nagy mellénnyel álltok a dolgokhoz

kis ország, kevés pénz... sorolhatnám

én pl. erre a tüv dologra nem adok semmit az egy rakás szar! nekem volt már tüv-ös ültető szettem még a civicemben, nem kamuzok 2 napot volt bent egy rakás szar!!! 30 ezret fizettem debrecenben balázskánál érte! soha többet! semmi tartása nem volt. az igért 40mm helyett nem kaptam annyit (ok lehet nem az a lényeg), az biztos a gyári sokkal többet tudott, jelzem még úgy is, h kivettem szét flexeltem és vissza raktam!

de beszélhetnék még a tüv-ös lámpákról, h a haveromnak a civicjében az amerikai "e" jelzés nélküli olyat világít és olyan pontosan belehet állítani, mint a gyárit soha! stb.
xela
2008. március 25. 20:35
Nem kell a rizsa!
Számtalan ember bizonyítja az ősi ellenségességet.
Hogy kipuffra kűldtem valakit, az nem összedolgozás.
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Összesen 1610 találat 81 oldalon