---ULTIMÁTUM!---

aktuális téma
---ULTIMÁTUM!---

Ultimátum? Kemény szó, de az állapot is ami az országban tuning néven elharapódzott. Az ultimátum az enegedélyel rendelkező cégek és hatóságok részéről indul mostmár, a sufnyituning ellen. Mindennemű anyag és műszaki ismeretekkel nem rendelkezők nyúlkálnak bele a tuning szakmába. Elfelejtve, hogy veszélyes üzemről van, szó! A szaktudás hiányt a biztosítók, és KPM is kezdi unni a sokasodó gondjaik miatt. A sok pórúljárt személyről nem is beszélve. Mentek az olcsó ajánlatok után, ami nagyon sokba volt a végére. Ettől sokkal keményebb amikor tömegkarambóllal végződik. ( leszakadó lökhárító) A legnagyobb trauma akkor éri majd az építtetőket, amikor a vizsgán az eredet papírt kérik majd. Amennyiben az EU-s rendelkezések lépnek életbe, onnantól csak TÜV-ös termék kerülhet a verdákra. Magyar TÜV-ös gyártó nem is lesz, hisz a piacukat már most tönkreteték az illegális gyártók. Az ÓLCSÓ árú helyre hozatalára se marad lassan szakember, hisz a fent maradás érdekében, váltanak. Jelenleg is sok be se vállalja a szutykot. Silány alapanyagból, megfelelő rétegzés, kidólgózotság, tartórendszer kialakítás nélkül készülnek. Papír vékony, féltonna, beton elem, szakad vagy töredezik. Egyszóval, minden elismerés a festőknek.----Így alakulnak ki a vezető tunerek az országban. KIVÉVE EGYESEKET! Ezt a tükröt nyíltan odakellett tartani a közelgő nagy évadnyitó buli előtt. Hova tartunk?---- Románia?----Ukrajna? Rengeteg silány termék árasztotta el a piacot külföldről, is. Ott is egy érv a domináns: Profit Ha valaki okul belőle, jó! Ha nem, az se gond. ----Majd fog!!! Addig is róják az utakat a cukormáz verdák.

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
robidy
2008. május 03. 13:11
Hogy a hatoságok mit unnak azt inkább hagyjuk!!! Faszopok és kész!!!!:)
Sajnos nem mindenkinek van pénze százezreket taksáló tuning lökösre meg egyébre!!!! vannak emberek akik saját kezükkel épitik meg autóikat,én ezt dijjazom!!! Sajnos a tuning összejöveteleken azt nézik hogy kinek van több pénze. Nem is az autót értékelik.Szerintem egyszerübb lenne ha mi kisemberek elküldenénk postán a pénzt a tali szervezöjének ö meg megnézné ki az ország 3 leggazdagabb embere és elküldené neki a kupákat!!!:):):)
-Pepe-
2008. május 03. 13:05
ez böing szár a te autódon van?!
-Pepe-
2008. május 03. 13:05
cylon
2008. május 03. 13:00
diffúzor baze !
áááááááááááááááááááááááááááááá...........
-Pepe-
2008. május 03. 12:57
cylon
2008. május 03. 12:30
az új szavazás hogyanteccik?
goofyboy
2008. április 24. 06:38
sufnyi forever!
WaSz@bee
2008. április 24. 00:01
Sajnos ez tényleg igaz, gondolom sokan találkoztatok már jópár "kihagyhatatlan" ajánlattal...
Nekem is vannak terveim, de előbb inkáb gyűjtök rá dellát...
Laguna L.
2008. április 23. 23:33
Elég mély ez a probléma; és az autótuning csak egyetlen terület, ahol megjelenik. Magyarországon a fő szempont az embereknél az olcsóság - komoly veszélyeket kockáztatnak meg a népek, ha ezzel pár ezer (vagy száz!!! Ilyet is láttam...) Ft-ot takarítanak meg vele... A tuning nem olcsó dolog és persze jönnek, akik a jó cuccokra vágyóknak kínálnak alacsony áron dolgokat... ja, hogy szétesik vagy életveszélyes...? Ez senkit nem érdekel...
G_E_R_I
2008. április 04. 20:49
Remélem, a saját írásaitokat nem szedted ki belőle.
G_E_R_I
2008. április 04. 20:48
Várom. De be is hozhatod a kapsra nyugodtan.
xela
2008. április 04. 20:47
Jó lenne ha a leírtakra emlékeznél.

A leírtak alapján van most problémád.

Leírtak, sőt oldal is mentve.

A többit postán várd.
G_E_R_I
2008. április 04. 20:44
Az, hogy van bejegyzett céged, még nem válasz a TÜV-ös kérdésemre. De sejtem rá a pontos választ. Szóval kezdhetsz aggódni, ugyanúgy, ahogy a sufnisok is.
xela
2008. április 02. 20:28
Ebben nem nekünk kell itélkezni.
De amiről mi dönthetünk, abban a legjobbat kellene végre.
Átkozom azt a napot amikor a TOP TUNING a ciksorozatot leadta.
Addig, nemvolt igény, árérzékenység, gyanta, kinevezett szaki?

NEM.
De onnantól, mindenki ért mindenhez.
Ksa-flock
2008. április 02. 20:23
Igaz,hogy meghalt az unokatesó,de maradt még elg hülye így is az utakon.
Tudom,most úgy tűnik,mintha nem gyászolnám,de a vezetési stílusával másokat is MEGGYILKOLHATOTT volna.
A halálát saját magának harcolta ki.
xela
2008. április 02. 19:39
Nagyon sajnálatos, és részvétem.

A Gk. VESZÉLYES ÜZEM!

éSZHEZ KELLENE MÁR TÉRNI EMBEREK!!!!!!!!!!!
xela
2008. április 02. 19:37
---------a "bennfentesek" termékei lesznek engedélyezettek"-----------

Ez így nagyon téves.

Mivel a hazai gyártók se lesznek képesek a piac és anyagi hátterek nélkűl, TÜV engedélyeztetni a cégüket.

Marad a behozatal.

Aki viszont hazaiként TÜV-ös lessz, az csak egynek köszönhető.
Kűlfőldi cég leányvállalata.
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Összesen 1610 találat 81 oldalon