Ultimátum? Kemény szó, de az állapot is ami az országban tuning néven elharapódzott.
Az ultimátum az enegedélyel rendelkező cégek és hatóságok részéről indul mostmár, a sufnyituning ellen.
Mindennemű anyag és műszaki ismeretekkel nem rendelkezők nyúlkálnak bele a tuning szakmába.
Elfelejtve, hogy veszélyes üzemről van, szó!
A szaktudás hiányt a biztosítók, és KPM is kezdi unni a sokasodó gondjaik miatt.
A sok pórúljárt személyről nem is beszélve.
Mentek az olcsó ajánlatok után, ami nagyon sokba volt a végére.
Ettől sokkal keményebb amikor tömegkarambóllal végződik. ( leszakadó lökhárító)
A legnagyobb trauma akkor éri majd az építtetőket, amikor a vizsgán az eredet papírt kérik majd.
Amennyiben az EU-s rendelkezések lépnek életbe, onnantól csak TÜV-ös termék kerülhet a verdákra.
Magyar TÜV-ös gyártó nem is lesz, hisz a piacukat már most tönkreteték az illegális gyártók.
Az ÓLCSÓ árú helyre hozatalára se marad lassan szakember, hisz a fent maradás érdekében, váltanak.
Jelenleg is sok be se vállalja a szutykot.
Silány alapanyagból, megfelelő rétegzés, kidólgózotság, tartórendszer kialakítás nélkül készülnek.
Papír vékony, féltonna, beton elem, szakad vagy töredezik.
Egyszóval, minden elismerés a festőknek.----Így alakulnak ki a vezető tunerek az országban. KIVÉVE EGYESEKET!
Ezt a tükröt nyíltan odakellett tartani a közelgő nagy évadnyitó buli előtt.
Hova tartunk?---- Románia?----Ukrajna?
Rengeteg silány termék árasztotta el a piacot külföldről, is.
Ott is egy érv a domináns: Profit
Ha valaki okul belőle, jó!
Ha nem, az se gond. ----Majd fog!!!
Addig is róják az utakat a cukormáz verdák.
Hogy a hatoságok mit unnak azt inkább hagyjuk!!! Faszopok és kész!!!!:)
Sajnos nem mindenkinek van pénze százezreket taksáló tuning lökösre meg egyébre!!!! vannak emberek akik saját kezükkel épitik meg autóikat,én ezt dijjazom!!! Sajnos a tuning összejöveteleken azt nézik hogy kinek van több pénze. Nem is az autót értékelik.Szerintem egyszerübb lenne ha mi kisemberek elküldenénk postán a pénzt a tali szervezöjének ö meg megnézné ki az ország 3 leggazdagabb embere és elküldené neki a kupákat!!!:):):)
Sajnos ez tényleg igaz, gondolom sokan találkoztatok már jópár "kihagyhatatlan" ajánlattal... Nekem is vannak terveim, de előbb inkáb gyűjtök rá dellát...
Elég mély ez a probléma; és az autótuning csak egyetlen terület, ahol megjelenik. Magyarországon a fő szempont az embereknél az olcsóság - komoly veszélyeket kockáztatnak meg a népek, ha ezzel pár ezer (vagy száz!!! Ilyet is láttam...) Ft-ot takarítanak meg vele... A tuning nem olcsó dolog és persze jönnek, akik a jó cuccokra vágyóknak kínálnak alacsony áron dolgokat... ja, hogy szétesik vagy életveszélyes...? Ez senkit nem érdekel...
Az, hogy van bejegyzett céged, még nem válasz a TÜV-ös kérdésemre. De sejtem rá a pontos választ. Szóval kezdhetsz aggódni, ugyanúgy, ahogy a sufnisok is.
Ebben nem nekünk kell itélkezni.
De amiről mi dönthetünk, abban a legjobbat kellene végre.
Átkozom azt a napot amikor a TOP TUNING a ciksorozatot leadta.
Addig, nemvolt igény, árérzékenység, gyanta, kinevezett szaki?
Igaz,hogy meghalt az unokatesó,de maradt még elg hülye így is az utakon.
Tudom,most úgy tűnik,mintha nem gyászolnám,de a vezetési stílusával másokat is MEGGYILKOLHATOTT volna.
A halálát saját magának harcolta ki.
Sajnos nem mindenkinek van pénze százezreket taksáló tuning lökösre meg egyébre!!!! vannak emberek akik saját kezükkel épitik meg autóikat,én ezt dijjazom!!! Sajnos a tuning összejöveteleken azt nézik hogy kinek van több pénze. Nem is az autót értékelik.Szerintem egyszerübb lenne ha mi kisemberek elküldenénk postán a pénzt a tali szervezöjének ö meg megnézné ki az ország 3 leggazdagabb embere és elküldené neki a kupákat!!!:):):)